Vår bakgrund

Lavanda Cleaningnär det gäller noggrann städning

Vår bakgrund

Lavanda Cleaning är ett etablerat företag i städbranschen. Sedan starten 1992 bygger vår verksamhet på noggrannhet och ett stort personligt engagemang.

Vi startade med att erbjuda ett helhetskoncept inom rengöring för restauranger, där industritvätt och lokalvård ingick. Namnet LAVANDA (lavendel) betyder tvätta på latin.
Vi har tvättat restaurang och hotell linnen, mattor och sjukhuskläder, storstädat storkök, städat kontor, utfört flyttstädningar, byggstädningar, putsat fönster, uthyrt restaurang vikarier och mycket mer sedan 1992. Vi är idag väl etablerade inom städbranschen och har ett gott anseende både hos kunder och anställda.

LAVANDA CLEANING AB har ökat sin kapacitet genom åren inom kontinuerlig städning av kontor, bussar, industrier, allmänna lokaler, butiker, hotellstädning, flyttstädning samt byggstädning. Industritvätt verksamheten har gått i arv till andra generationen och arbetar nu fristående.

Verksamhet och marknad

Vi som städar är alltid noggranna, vårt mål är att alltid hålla en hög standard, ser till att städytorna underhålls på bästa sätt.

Vi använder alltid de senaste, miljövänligaste och effektivaste på marknaden existerande städmaterial och städmaskiner. Personalen är utbildad i arbetsteknik, arbetsplanering, städredskap och maskiner. De kan de olika städmetoderna, ergonomi och har en mycket god materialkännedom. Vi kan service, är kvalitetsinriktade, har en bra gruppsamverkan och lojalitet till vårt företag.

Vi vill att er arbetsplats alltid ska kännas välkommande efter att vi har vårdat det. LAVANDA är ett lokalt förankrat företag med kunder över hela StorStockholm. Vi tycker att det är viktigt att ständigt utveckla verksamheten, både vad gäller tjänstutbud, kompetens och miljöpåverkan.

Vi följer gällande lagar och krav för verksamheten.

Vi är flexibla och alltid öppna för förslag på förbättringar det är en ständig utveckling.

Vi har inget emot att deltaga på våra uppdragsgivares kurser, och att anamma deras synpunkter och visioner.

Vi utför egna kontroller där vår personal har möjlighet att träffa arbetsledaren. Givetvis har vi också en ansvarsförsäkring .

Kvalitet är för oss att tillmötesgå våra kunders förväntningar.